Idiotjubel över Metro

ETT AV IDIOTINLÄGGEN.
Metro har sålts till nyhetsbyrån TT och journalister sparkas. Det är bara början på tidningsdöden för svenska dagstidningar. Högerextremisterna jublar över detta och ser det som ett tecken på att alla tidningar och journalister förstås enbart går ”elitens” vägar och därmed förtjänar att ”dö”. På den SD-vänliga, främlingsfientliga hatsajten Exponerat finns flera idiotinlägg att läsa, skrivna av bland andra signaturerna Pastej, Detek Tiva, PatrikJacobsson, miffot55, SD2014, vitskinn, Mor Judas Stenström, biran, Mosstrollet Fido och Rättvisan. Och de skräder inte direkt med sina synpunkter. Läs själv följande utdrag:
     Sverigefientlig blaska, vänsterextremistisk skitblaska, kommunistisk träsktidning, lögnaktigt slödder på redaktionen, träsktrollet Göran Greider, äcklig pk-blaska, som judens DN-debatt, Schibstedt är delägare men vet dock inte om långnäsorna är involverade, journalisterna är slödder, jag pissar på Metro, skärp er journalister och ta ert pick å pack å flytta till Afrika där kanske era falska nyheter går hem,  ”
     Det är, milt sagt, inte direkt den svenska intelligensreserven som luftar sina mörka åsikter på Exponerat. Lika lite som de fem personerna som ligger bakom sajten. En av huvudmännen är en göteborgare i 50-årsåldern som bland annat är dömd till fängelse för sexuellt utnyttjande av underårig och sexuellt ofredande av flera barn.
    Nu tror jag i och för sig inte att de svenska, dagliga papperstidningarnas ofrånkomliga kommande död är ett hot mot yttrandefriheten – som dessa mörkermänniskor verkligen skulle jubla över – utan att de flyttar över sitt redaktionella arbete till webben. Men jag kommer att sakna att bläddra i min dagstidning.
Sverigefientlig blaska, Metro, träsktidning, judens DN-debatt, Exponerat, hatsajt, pissar, sexuellt ofredande