Fuck the Pope

 GUDS GÅVA? KNAPPAST!
Religiöst, religiöst, religiöst. Det är inte lätt att sitta i stugan på Väddö denna måndag, bara utrustad med skogs-TV (SVT1, SVT2, TV4 och TV6). För mycket reklam på fyran och sexan. Och vad visar SVT? Jo, på ettan visas Påvens besök i Lund. Mycket bullshit-pratande, mässor och tråkiga låtar. Och på tvåan är det något som kallas för SVT Forum, som är ett program som innehåller seminarier någonstans ifrån och med aktuella ämnen typ, skittråkigt det också.
     Och sedan då? Jo, SVT2 slår till med en gudstjänst med Frälsningsarmén i Finspång och Linköping. Mycket Jesus-hyllande, körer med barn och ungdomar som ser så där jävligt glada och saliga ut så att jag är nära att kaskadspy. Jag är allergisk mot körsångare överhuvudtaget, de tror att de är Guds gåva till mänskligheten. Och dessutom religiösa körsångare! Ja, de ÄR förstås Guds gåva…
     Konstigt det här med religion i stats-TV. Jag betalar fan inte min licens för att få religiös propaganda. Varför har religionen en så tydlig och självklar plats i TV? Och är han inte homofob och abortmotståndare, den där påven?
fuck the pope, tråkigt, bullshit, saliga, spy, fan inte, homofob