Bränna dagböcker

 FORBIDDEN DIARIES.
I går kväll träffade Gumman Geologen för att bränna dagböcker och dricka vin. De två bodde tillsammans i stockholmsförorten Hjulsta under deras vildaste liv, från typ 20-årsåldern, när de jobbade som servitriser och festade på krogarna nätterna igenom. Mycket killar förstås.
     Men nu har damerna fått kalla fötter. De vill inte, när de dött, att barnen ska komma över dessa vittnesmål om ett liv i sus och dus. Nä, de vill verka så präktiga som barn gärna vill se sina föräldrar som.
     Gummans dagböcker är verkligen smaskiga, med detaljerat beskrivna sexscener bland annat. Jag vet, för jag har läst dem. Fast jag förstås inte fick. Jag gjorde det för över 30 år sedan, när Gumman och jag just träffats. Hon blev skitförbannad, med all rätt. Men jag var ju så j-la nyfiken på denna nya kvinna.
     Nåväl, nu är böckerna i alla fall borta. Slängda i soporna – och inte uppbrända som Gumman hade sagt att de skulle göra. Kanske någon sopgubbe får sig lite underhållande läsning? Vem vet? En sak är ändå klar, Döttrarna får då inte läsa.
dabok, sexscener, vilt liv, många killar, kalla fötter