Jean-Kladd suger bröst

 KULTURMANNEN ÄR SUGEN.
Kulturmannen suger Kristina Frostensons bröst! This is a true story factory. Nyheten har jag från en förstahandskälla som jag träffade häromdagen: den storbystade Naturmadamen. Hon nämnde att hon träffat den sextrakasserande Kulturmannen flera gånger. Vid den sista blev hon både förvånad och chockerad över hans frispråkighet.
     Vid den tillställningen vände sig Jean-Claude Arnault, som han ju egentligen heter fast han i en del kretsar helt enkelt går under det passande smeknamnet Jean-Kladd, till Naturmadamen och berättade helt öppet och oväntat om sin fascination för bröst. Han nämnde att han brukar ligga i sin frus, Kristina Frostenson, knä och suga på hennes bröst. Han berättade också att han som liten grabb vid besök på en släktings bondgård i Frankrike älskade att lägga sig bredvid krona och vila mot deras sprängfyllda juver. Naturmadamen visste inte hur hon skulle besvara Jean-Kladd. Hon bara nickade och sökte sig snabbt därifrån för att hitta någon vettig person att prata med.
     Mycket märklig person denna Jean-Kladd. Och hur akademiledamoten, lyrikern och dramatikern Kristina Frostenson står ut med hans beteende är en gåta. Hur Svenska Akademien i alla år också stått ut med honom och dessutom sponsrat hans litterära scen Forum är förstås också ett mysterium. 
Bröst, Jean-Kladd, suger, trakasserier, Kristina Frostenson, sprängfylld, sex