Sex på Kungsholmen

 SEXIG Ö?
Hamnade i morse på grov sexkontaktsajt efter googlande på ”kungsholmen omkrets”. Förstod efter ett tag hur jag kunde hamna så fel. Bland alla kontaktannonser från sexsökande människor fanns 40 träffar på ordet ”omkrets” och fler än 100 träffar på ”kungsholmen”. Mycket kåta människor tydligen på denna stockholmsö. När det gäller ”omkrets” gäller det förstås önskningar om det manliga könsorganets omkrets, som exempelvis 15–16 centimeter från signaturen ”Par söker kille”. På denna sajt finns personer representerande alla sorters intressen och böjelser inte bara från Stockholm utan från hela Sverige som söker sexpartner(s) med ofta väldigt grova och rakt-på-sak-texter.
     Och jag som bara ville söka information om hur många kilometer det är runt Kungsholmen inför min och Gummans helgpromenad.
kontaktannonser, sexpartner

Anknäbbar på stan

 KVACK, KVACK.
Tjejer med anknäbbar! Kom igen grabbar och gubbar, vem tycker det är snyggt? Förut har jag mest uppmärksammat företeelsen på TV (jag hänger inte på klubbarna på Stureplan, där det sägs att dessa fågelliknande varelser häckar som mest). I går på lunchen mötte jag dock en ung tjej som var ute och vallade sin lilla handväskehund. IRL, som ungdomarna säger. Ja, i verkliga livet alltså. Men det var inte hunden jag tittade på, det var läpparna! Ett par gigantiska läppar lyste röda och såg ut att leva ett eget liv, svävande några centimeter framför ansiktet om ni förstår vad jag menar. Om hon går in i en lyktstolpe så är det definitivt läpparna som får ta smällen. Hur klarar en sådan här tjej att borsta tänderna, är inte läpparna i vägen? Ofta medföljer anknäbbarna stora silikonopererade bröst, vilket det gjorde även i mitt fall. Däremot var hon inte blonderad utan hade brunt och, som det såg ut, sin naturliga hårfärg.
     Varför skaffar sig söta tjejer då ett sådant absurt utseende, med restylane i läpparna, silikon för brösten och botox för att få slätare hy? Ja, tyvärr har forskarna slagit fast att kvinnor är mer missnöjda med sina kroppar än unga män. Så redan det är förstås en anledning. Sedan är det väl trender, antar jag. I dag fylliga läppar, i morgon horn i pannan och svans i baken. Man vill bara skrika ut: Du duger som det är, det är insidan som spelar roll! Och det borde väl pojkvännerna till dessa stackars manipulerade tjejer verkligen göra förstås.
     Sedan är det väldigt synd att äldre damer går i bräschen för denna trend. Ta bara Lulu Carter i TV4:s Äntligen hemma; hon verkar ha gjort om det mesta på sin kropp. Och att drottning Silvia tar botoxsprutor för att trolla bort rynkorna, och därmed har förvandlats till ett stensikte med bred mun, är förstås ingen bra förebild.
plastikoperation, silikonbröst, Lulu Carter, Silvia

Jussi 0 kr

 SAKNAD PÅ SEDELN.

Varför ingen Jussi Björling på 500-kronorssedeln? Jag saknar honom bland de nya svenska sedlarna som Riksbanken presenterade häromdagen. Tenoren Björling (1911–1960) har gjort större intryck på mig och säkert även hos världens operaälskare än Wagner-sopranen Birgit Nilsson, vars ansikte nu i stället pryder nya 500-kronorssedeln. Därmed inget ont menat om La Nilsson. Men Björling ägde de internationella operascenerna på 1930–1950-talen. Metropolitan i New York, La Scala i Milano, Covent Garden i London, operan i Wien, Chicago och San Francisco. Överallt gjorde han succé. Han var den bäst betalde operasångaren under många år och ansågs av många vara den störste efter den ikonliknande Caruso. Och så är han så mycket stiligare än Birgit Nilsson. Annars tycker jag den allra finaste sedeln är den på 100 kronor som pryds av evigt underbara Greta Garbo.

Ohedersmord

 FADIME. MÖRDAD AV IDIOTER.
Vad är det för fel på de här kurderna? Ja, innan jag går vidare i mitt resonemang kan jag direkt tala om att jag är en gammal kurdvän. Jag tycker det är för j-ligt att de inte tillerkänns en egen stat och behandlas som skit av Turkiet. Men i förrgår mördades ytterligare en oskyldig kurdflicka av en släkting. Denna gång av en 16-årig lillebror (den mördade flickan var 19 år). Vad är detta för kultur? Vad i h-vete är det som får en ung grabb att knivhugga en av sina närmaste och käraste människor till döds? Han är förstås kraftigt påverkad av de äldre medlemmarna i familjen.
     Hela den här delen av kulturen är sjuk! Och kom inte och snacka om heder. Det här har ingenting med heder att göra. Det här är bara grym, ofattbar ondska. Hedersmord är ett idiotiskt uttryck, det här handlar om oheder. Jag känner förtvivlan över detta, jag tänker på Fadime som mördades i Uppsala 2002, jag lider, jag gråter. Och blir dessutom förbannad över den draghjälp som landets rasister får: ”Se bara vad utlänningarna gör!” För helsike, ni kurder som lever i Sverige: se till att ni och era landsmän behandlar era flickor anständigt – som det anstår medlemmar av ett demokratiskt samhälle.
hedersmord, Fadime, kurd