Våld mot arbetare

 UTSATT FÖR DÖDLIGT VÅLD.
Han var bara 26 år, Christian Wikström, när han dödsstörtade nio våningar på bygget på Vattenfalls huvudkontor i Solna. Orsaken var ett fuskbygge miljöskyddsombudet varnat för flera gånger, men som Peab vägrade åtgärda. Om detta handlade SVT:s Uppdrag granskning häromdagen med rubriken En arbetares död. Det framkom också att 73 människor dött på byggen i Sverige åren 2008–2014.
     Våldet mot arbetare fortsätter, allt för att VD:ar och aktieägare ska få så stor ekonomisk utdelning som möjligt. Skäms Peab – Sveriges största byggföretag – och alla andra cyniska och råa företag!
dödsstörtade, Peab, fuskbygge, skäms!

What about love, Trump?

 KÄRA ÖGONKAST?
Nu har jag hela dagen sett på TV inslag inför Donald Trumps installation som president i USA, själva installationen och middagen efter. Inte en enda gång har jag sett något intimt mellan honom och frugan Melina. Inte en kram, inte ett ögonkast, inte en smekning. Förhållandet verkar iskallt.
     Kan det bero på att frugan inte är amerikafödd? Melina är ju från Slovakien. Förra frugan Ivana är från Tjeckien. Hur rimmar detta förresten med Trumps icke-amerikanska inställning? Ja, jag bara frågar.
Trump, Melina, Ivana, utlänningar, smekning, president, USA

Nickande reportrar

 NICKEDOCKA.
Snälla, kan vi slippa se alla nickande reportrar i TV som intervjuare politiker, experter etc! Ser just nu på SVT, studiosamtal inför presidentinstallationen av Donald Trump. Varenda journalist verkar ha gått i samma nickedockaskola, vars ämne tydligen är att ”ja, jag ser dig, jag hör dig, fortsätt prata, du har jätteintressanta åsikter”. Det här beteendet har tydligen ett begrepp, förstås på engelska: Paying attention.
     WTF! Det kanske fungerar i radio. Men det funkar fan inte i TV!
Nickedocka, skadade journalister, Trump, SVT, Paying attention

SD-ledare brottslingar

JÄRNRÖRSMANNEN EKEROTH, SD.
Nej, Sverigedemokrater, hudfärgen är inte avgörande vad gäller brottsstatistik och ursprung. Det är i stället fattigdom och arbetslöshet som skapar kriminalitet.
     Ett undantag är förstås SD:s riksdagsgrupp. De som ingår där har både jobb och gott om pengar men är ändå överrepresenterade i brottsstatistiken.
     Parollen ”Ut med packet” kanske borde vändas mot en annan målgrupp?
järnrör, SD, brottslingar, statistik, ut med packet!