Attack på Östermalm

 KAST MOT BUSS.
Trodde ni att det bara är i Stockholms ytterförorter som det kastas saker på uniformerades fordon, så trodde ni jäkligt fel!
     I lördags kväll, vid 23-tiden, åkte Gumman och jag från en inflyttningsfest på Gärdet med buss nr 1 och råkade på Karlavägen ut för att ett par Slynglar kastade något på bussens framruta. Jag såg själv de välklädda idioterna stå mitt i gatan och kasta mot bussens framruta. Helvete, hoppas det inte är stenar de kastar hann jag tänka. Och det var det som tur var inte. Det var inte heller ägg, snarare kanske ruttna äpplen eller något liknande. Chauffören fortsatte rulla sakta framåt medan han satte på vindrutetorkaren för att få bort skräpet.
     Efter att ha hoppat åt sidan sprang de två ligisterna av vägen och in på en tvärgata. Varför de attackerade bussen vete fan. Kanske rikemansungarna bara protesterade mot kollektivtrafik? Ja, inte kan det vara för att de var i utanförskap med arbetslöshet och hopplöshet – som ungarna i förorten. Något sådant finns knappast på fiiiina Östermalm. Vad blir nästa steg? Att tända eld på Pappas Lamborghini?
kasta på buss, ligister, Östermalm, Lamborghini, ytterförort