SD hånar våldtäktsoffer

 INTE RASIST MEN…
Suck! Det här är det senaste vad de rasistiska mörkerpolitikerna i SD ställt till med. Toppar inom SD hånar öppet våldtäktsoffer som gruppvåldtagits.
     – Det är sjukt och helt galet att det ska vara på en sådan nivå om man sitter uppe i riksdagen, säger en av de Våldtagna till Expressen i dag.
     Det här är ytterligare en idioti i en lång rad av rasistisk och fascitisk idioti som politiska SD-företrädare på alla nivåer gjort sig skyldiga till. Jag orkar bara inte räcka upp dem alla.
     Och ändå ligger partiet på nära 20 procent i opinionsundersökningarna – var femte väljare alltså!?!. Jag har tidigare inte döma för hårt de gräsrötter som anser att SD är det bästa partiet för Sverige, skyllt på att de bara är okunniga och att de enbart rör sig i sociala nätverk där likasinnade vräker ut sig sina vansinnigheter och lögner i en slags rasistisk ekokammare. Men nu ger jag upp. De som – efter allt som uppmärksammats – fortfarande tycker att SD är det bästa för oss är blott och enbart puckade idioter! Så var det sagt.
SD, puckon, idioter, lång rad, mörker, våldtäkt